MMA Kouvolan kevätkokous – uusi ajankohta ti 4.5. klo 18.00

MMA Kouvolan hallitus joutui siirtämään kevätkokouksen ajankohtaa, koska tilintarkastusaineisto ei ehtinyt valmistua ennen jo sovittua kokousaikaa. Pahoittelemme tapahtunutta.

Poikkeustilanteesta johtuen MMA Kouvolan sääntömääräinen kevätkokous pidetään kokonaan etäkokouksena Microsoft Teamsissa tiistaina 4.5. klo 18.00 alkaen.

Noudatamme tällä päätöksellä sekä AVI:n että tartuntatautilain kokoontumisrajoituksia ja myös liiton hallitus suosittelee, että kevätkokoukset pidetään toistaiseksi etäyhteydellä. Sääntöjemme 12 §:n mukaan kevätkokous on pidettävä huhtikuun loppuun mennessä.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ! Ilmoittautuneille toimitetaan erikseen kokouksen osallistumislinkki sähköpostitse.

Kevätkokouksessa käsitellään hallituksen antama vuosikertomus 2020, edellisen vuoden tilinpäätös ja tilintarkastajien ja/tai toiminnan- tarkastajien lausunto, vahvistetaan tilinpäätös sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille. MMA:n liiton liittokokous järjestetään tänä vuonna 28.8., joten liittokokousvuonna kevätkokouksessa valitaan edustajat Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry:n liittokokoukseen ja päätetään kunkin edustajan äänimäärästä ja valitaan yhdistyksen ehdokkaat Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry:n luottamustehtäviin.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Nimi:MMA Kouvola kevätkokous 2021
Aika:Tiistai 4.5.2021, 18:00–19:00
Paikka:Microsoft Teams
Ilmoittautuminen:lyyti.in/MMAKouvola-kevatkokous21